Τρόποι Πληρωμής

Η Αφράτη Μαλλού, σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω κάρτες.  Visa - Mastercard - Maestro

Η ασφάλεια πληρωμών είναι πολύ σημαντική για την Αφράτη Μαλλού, γι’ αυτό και η ιστοσελίδα afratimallou.gr χρησιμοποιεί  ανεπτυγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής ασφάλειας μέσω συνεργασιών με τις πιο έμπιστες εταιρίες του χώρου.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από το σύστημα online ασφαλείας Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο εγγυάται  ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

• Αντικαταβολή (Ελλάδα):

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της, με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 3,40€ (επιπλέον του κόστους αποστολής).   

•  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:  

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του συνολικού ποσού σε τραπεζικό λογ/σμό στην Τράπεζα Πειραιώς. Τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού θα εμφανιστούν και κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας. 

Σε περίπτωση διατραπεζικού εμβάσματος από άλλες τράπεζες (εκτός της τράπεζας Πειραιώς), το συνολικό κόστος των τραπεζικών εξόδων θα επιβαρύνει τον πελάτη.
Χρέωση 4,00 ευρώ, που πρέπει να προσθέσετε στο σύνολο της παραγγελίας σας.

Η κατάθεση, θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται.

Αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για την κατάθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 2130252079 ή στο info@afratimallou.gr


 

 
Φόρτωση ...