Σχετικά με εμάς

Θα σας πω μια ιστορία....

Γεννήθηκα τη δεκαετία του ‘70. Όταν ήμουν παιδί, θυμάμαι την μητέρα μου, που έπαιρνε τα κουβάρια και τις βελόνες της και εγώ τις χάρτινες κούκλες της «Μανίνα»-σας θυμίζει κάτι;- και πηγαίναμε επίσκεψη στην φίλη της την κα Σοφία. Η κα Σοφία, ήταν απ΄ τη Σμύρνη και πολύ καλή στο πλέξιμο. Αυτή λοιπόν έμαθε πλέξιμο στη μητέρα μου και η μητέρα μου σε εμένα. Αλυσίδα…


Πολλά χρόνια αργότερα βρέθηκα στο Παρίσι για μεταπτυχιακά στο Marketing, βρήκα όμως και την ευκαιρία να παρακολουθήσω σεμινάρια πλεξίματος . Έτσι, στη συνέχεια η μητέρα μου από «δασκάλα» έγινε «μαθήτρια» και όταν της έλεγα «είναι παλιά τεχνική αυτή!» λάμβανα την απάντηση «με την κα Σοφία έτσι το κάναμε και έβγαινε ωραίο!».

Κάποια στιγμή μπουχτισμένη από τα τρελά ωράρια και τις Marketing ορολογίες, αποφάσισα να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτά και να ασχοληθώ με αυτό που αναπολούσα σαν εικόνα από την παιδική μου ηλικία … τις χαλαρές ώρες πλεξίματος, παρέα με φίλες και κουβέντα. Όμως το πλέξιμο δεν έχει μόνο την ιδιότητα να σε χαλαρώνει. Σου δίνει και πολλά παραπάνω . Την απίστευτη ικανοποίηση και υπερηφάνεια για την ίδια σου την προσπάθεια και το δημιούργημά σου! Την αρχική λοιπόν αλυσίδα έχω σκοπό να την συνεχίσω και να μην τη σπάσω …είναι μια αλυσίδα μετάδοσης τεχνικής, γνώσης και συναισθήματος.

Έτσι δημιουργήθηκε η “Αφράτη Μαλλού”. Σκοπός  μας είναι να διαθέτουμε πάντα ποιοτικά νήματα και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αναζητούμε πάντα  τις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και νέες πρωτοποριακές συνθέσεις και ύλες. Είναι πολύ απλό...λατρεύουμε την ποιότητα και το μαλλί ! 

 

 

 

 

Φόρτωση ...